Husa de pat bumbac jersey,bej,180×200 cm

42.00 lei

Husa de pat este confectionata din bumbac de tip jersey. Sistemul de prindere este unul perimetral cu elastic de jur imprejur sub saltea.

În stoc

Husa de pat este un accesoriu ce nu trebuie sa lipseasca din dormitorul dvs. Va proteja salteaua de uzura zilnica la care este expusa si ii va prelungi durata de utilizare. Pe langa rolul de protectie, husa de pat mai are rolul de a impiedica alunecarea lenjeriei de pat. Va fi un bun fixator si va veti putea bucura timp indelungat de calitatea acesteia. Husele au forma unui cearsaf, acopera partea superioara a saltelei si sunt prevazute cu elastic pe toata suprafata laterala, pentru a fi fixate cat mai bine pe saltea.

Iti prezentam o husa de pat din bumbac jersey de culoare bej ce va impiedica alunecarea lenjeriei de pat si va conferi un somn linistit. Husa de pat este confectionata din bumbac de tip jersey. Sistemul de prindere este unul perimetral cu elastic de jur imprejur sub saltea. Rezista la utilizari si spalari repetate si isi va pastra culoarea si elasticitatea. Se caracterizeaza printr-o rezistenta crescuta in urma utilizarii intense, o ridicata capacitate de absorbtie, si o durata optima de uscare. O husa de pat din bumbac jersey de culoare bej va fi accesoriul ce nu trebuie sa lipseasca dintr-un dormitor complet utilat.

Caracteristici

Culoare:bej

Dimensiuni:180×200 cm.

Material: bumbac de tip jersey

Instructiuni de intretinere: lavabil la 30 de grade.