Husa de pat, 180×200 cm, fucsia

42.00 lei

În stoc

Husa de pat este confectionata din bumbac de tip jersey. Sistemul de prindere este unul perimetral cu elastic de jur imprejur sub saltea.

Husa de pat fucsia

Husa de pat este un accesoriu ce nu trebuie sa lipseasca din dormitorul dvs. Va proteja salteaua de uzura zilnica la care este expusa si ii va prelungi durata de utilizare. Pe langa rolul de protectie, husa de pat mai are rolul de a impiedica alunecarea lenjeriei de pat. Va fi un bun fixator si va veti putea bucura timp indelungat de calitatea acesteia. Husele au forma unui cearsaf, acopera partea superioara a saltelei si sunt prevazute cu elastic pe toata suprafata laterala, pentru a fi fixate cat mai bine pe saltea.

Protejeza-ti salteaua cu o husa de pat fucsia. Husa de pat este confectionata din bumbac de tip jersey. Sistemul de prindere este unul perimetral cu elastic de jur imprejur sub saltea. Rezista la utilizari si spalari repetate. Isi va pastra proprietatile si culoare atractiva. Se caracterizeaza printr-o rezistenta crescuta in urma utilizarii intense, o ridicata capacitate de absorbtie, si o durata optima de uscare. Va prelungi durata de utilizare a saltelei si va veti putea bucura timp indelungat de calitatile acesteia. Are dimensiuni generoase si va ÔÇťimbracaÔÇŁ cu delicatete salteaua.

Caracteristici

Instructiuni de intretinere: lavabil la 30 de grade.

Culoare:fucsia.

Dimensiuni:180×200 cm.