Husa de pat bumbac-tricot cu elastic, 160×200 cm, portocaliu

52.00 lei

Husa de pat este un invelis de calitate ce va impiedica alunecarea lenjeriei si va garanta un somn linistit. Are inaltimea standard de 25 cm.

Caracteristici

Tesatura 100%bumbac

Densitate 120gr./m2

Dimensiuni: 160×200 cm

Stoc epuizat

Husa de pat bumbac portocaliu

Husa de pat este un accesoriu ce nu trebuie sa lipseasca din dormitorul dvs. Va proteja salteaua de uzura zilnica la care este expusa si ii va prelungi durata de utilizare. Pe langa rolul de protectie, husa de pat mai are rolul de a impiedica alunecarea lenjeriei de pat. Va fi un bun fixator si va veti putea bucura timp indelungat de calitatea acesteia. Husele au forma unui cearsaf, acopera partea superioara a saltelei si sunt prevazute cu elastic pe toata suprafata laterala, pentru a fi fixate cat mai bine pe saltea.

Husa de pat bumbac portocaliu

Husa de pat este un invelis de calitate ce va impiedica alunecarea lenjeriei si va garanta un somn linistit. Are inaltimea standard de 25 cm. Are o culoare calda si placuta si se va integra cu usurinta in cromatica incaperii. Are dimensiuni generoase si va “imbraca” cu delicatete salteaua. Este realizata din materiale de calitate si va fi o investitie pe termen lung ce isi va dovedi cu succes utilitatea. Materialul rezista la utilizari si spalari multiple. Isi pastreaza elasticitatea si proprietatile. Va prelungi durata de utilizare a saltei si va veti bucura de calitatile acesteia.

Caracteristici

Tesatura 100%bumbac

Densitate 120gr./m2

Dimensiuni: 160×200 cm