Husa de pat, din poliester, turcoaz, 100×200 cm

31.90 lei

Stoc epuizat

Anun╚Ť─â-m─â c├ónd articolul este din nou in stoc.

Husa de pat este realizata din materiale de calitate ce vor impiedica alunecarea lenjeriei de pat pentru un somn lipsit de griji.

Husa de pat este un accesoriu ce nu trebuie sa lipseasca din dormitorul dvs. Va proteja salteaua de uzura zilnica la care este expusa si ii va prelungi durata de utilizare. Pe langa rolul de protectie, husa de pat mai are rolul de a impiedica alunecarea lenjeriei de pat. Va fi un bun fixator si va veti putea bucura timp indelungat de calitatea acesteia. Husele au forma unui cearsaf, acopera partea superioara a saltelei si sunt prevazute cu elastic pe toata suprafata laterala, pentru a fi fixate cat mai bine pe saltea.

Husa de pat turcoaz din poliester este realizata din materiale de calitate ce vor impiedica alunecarea lenjeriei de pat pentru un somn lipsit de griji. Are o culoare calda ce imbie la relaxare. Va fi accesoriul ce va imbina cu succes o protectie utila cu designul atractiv. Va proteja salteaua si de petele nedorite sau accidentele colorate ale celor mici. O husa elastica de pat reduce impactul utilizarii si actiunea nociva a agentilor externi care diminueaza calitatile saltelei si mentine igiena spatiului de dormit. O husa de pat turcoaz din poliester va fi o investitie pe termen lung ce isi va dovedi cu succes utilitatea.

Caracteristici
Compozitie 100% poliester
Dimensiune: 160×200 cm
Culoare: turcoaz
Brand: Ralex