Husa tricot, crem, 140×200 cm

49.00 lei

Stoc epuizat

Anun╚Ť─â-m─â c├ónd articolul este din nou in stoc.

Husa de pat de la Pucioasa este certificata conform Standardului European. Husa de pat tricotata cu inaltime standard de 25 cm, nu se scamoseaza, este rezistenta in timp si este non-alergica.

Husa tricot crem

Husa de pat este un accesoriu ce nu trebuie sa lipseasca din dormitorul dvs. Va proteja salteaua de uzura zilnica la care este expusa si ii va prelungi durata de utilizare. Pe langa rolul de protectie, husa de pat mai are rolul de a impiedica alunecarea lenjeriei de pat. Va fi un bun fixator si va veti putea bucura timp indelungat de calitatea acesteia. Husele au forma unui cearsaf, acopera partea superioara a saltelei si sunt prevazute cu elastic pe toata suprafata laterala, pentru a fi fixate cat mai bine pe saltea.

O husa din tricot crem iti va proteja salteaua de uzura zilnica la care este expusa  si ii va prelungi considerabil durata de utilizare. Husa de pat de la Pucioasa este certificata conform Standardului European. Husa de pat tricotata cu inaltime standard de 25 cm, nu se scamoseaza, este rezistenta in timp si este non-alergica. Husele pe care le comercializam sunt destinate in principal utilizarii in scop personal, dar si pentru firme (in industria hoteliera din Romania si UE). Se caracterizeaza printr-o rezistenta crescuta in urma utilizarii intense, o ridicata capacitate de absorbtie, si o durata optima de uscare.

Caracteristici

Dimensiuni: 140x200x25 cm
Descriere compozitie textila: 100 % bumbac.

Densitate: 120 gr/m2.
Culoare: crem