Husa din tricot, galbena cu 2 fete de perna, 160×200 cm

58.00 lei

Stoc epuizat

Anun╚Ť─â-m─â c├ónd articolul este din nou in stoc.

Husa de pat de la Pucioasa este certificata conform Standardului European. Husa de pat tricotata nu se scamoseaza, este rezistenta in timp si este non-alergica.

 

Husa galbena cu 2 fete de perna

O lenjerie de pat calitativa permite aerului sa circule pentru ca pielea ta sa fie oxigenata in permanenta. Va oferi un grad sporit de confort si va avea un plus de stil si eleganta. In plus va rezista la utilizari si spalari multiple, fara sa isi schimbe aspectul sau calitatea. Calitatea lenjeriei de pat este principalul aspect care trebuie sa va preocupe atunci cand doriti sa achizitionati una noua.

Pentru ca somnul dumneavoastra sa fie unul odihnitor, iar corpul sa reuseasca sa se relaxeze, este nevoie de imbratisarea placuta a unei lenjerii de calitate, matasoase si aerisite. Va punem la dispozitie o husa galbena cu 2 fete de perna ce va anima vizual ambientul intr-o clipa.

Husa de pat de la Pucioasa este certificata conform Standardului European. Husa de pat tricotata nu se scamoseaza, este rezistenta in timp si este non-alergica. Husele pe care le comercializam sunt destinate in principal utilizarii in scop personal, dar si pentru firme (in industria hoteliera din Romania si UE). Se caracterizeaza printr-o rezistenta crescuta in urma utilizarii intense, o ridicata capacitate de absorbtie, si o durata optima de uscare. Husa include si 2 fete de perna.

Caracteristici

Dimensiuni:

  • Husa: 160x200x25 cm
  • Fete perna: 50×70 cm (cu fermoar)

Descriere compozitie textila: 100 % bumbac.

Culoare: galben