Husa de pat tricot, portocaliu, 2 fete de perna, 160×200 cm

Husa de pat tricot, portocaliu, 2 fete de perna, 160×200 cm

58.00 lei

Husa de pat este certificata conform Standardului European. Nu se scamoseaza, este rezistenta in timp si este non-alergica. Husele pe care le comercializam sunt destinate in principal uzului personal, cat si pentru firme (in industria hoteliera din Romania si UE). Se caracterizeaza printr-o rezistenta crescuta in urma utilizarii intense, o ridicata capacitate de absorbtie, si o durata optima de uscare. Husa include si 2 fete de perna.

În stoc

Husa de pat tricot portocaliu

Husa de pat este un accesoriu ce nu trebuie sa lipseasca din dormitorul dvs. Va proteja salteaua de uzura zilnica la care este expusa si ii va prelungi durata de utilizare. Pe langa rolul de protectie, husa de pat mai are rolul de a impiedica alunecarea lenjeriei de pat. Va fi un bun fixator si va veti putea bucura timp indelungat de calitatea acesteia. Husele au forma unui cearsaf, acopera partea superioara a saltelei si sunt prevazute cu elastic pe toata suprafata laterala, pentru a fi fixate cat mai bine pe saltea.

Husa de pat tricot portocaliu

Husa de pat este certificata conform Standardului European. Nu se scamoseaza, este rezistenta in timp si este non-alergica. Husele pe care le comercializam sunt destinate in principal uzului personal, cat si pentru firme (in industria hoteliera din Romania si UE). Se caracterizeaza printr-o rezistenta crescuta in urma utilizarii intense, o ridicata capacitate de absorbtie, si o durata optima de uscare. Husa include si 2 fete de perna. Va asigura o protectie eficienta si va veti putea bucura de salteaua dvs timp pretios. Are o culoare calda si placuta si se va integra cu usurinta in cromatica incaperii. Are dimensiuni generoase si va “imbraca” cu delicatete salteaua. Este realizata din materiale de calitate si va fi o investitie pe termen lung ce isi va dovedi cu succes utilitatea. Isi pastreaza elasticitatea si proprietatile.

Caracteristici

Dimensiuni:

  • Husa: 160x200x25 cm
  • Fete perna: 50×70 cm (cu fermoar)

Descriere compozitie textila: 100 % bumbac.