Incarcator birou Aiino, 5 dispozitive

77.00 lei

Incarcatorul desktop Aiino incarca 5 dispozitive simultan printr-o simpla priza USB. Datorita puterii totale de 8A si 40W, incarcatorul de birou permite incarcarea la viteza maxima.

În stoc

Incarcator birou 5 dispozitive

Lucrul la birou presupune a avea la indemana o multitudine de dispozitive si accesorii de birotica. Iti venim in ajutor cu un incarcator birou 5 dispozitive.

Incarcatorul desktop Aiino incarca 5 dispozitive simultan printr-o simpla priza USB. Datorita puterii totale de 8A si 40W, incarcatorul de birou permite incarcarea la viteza maxima. Toate porturile USB sunt echipate cu tehnologie SMART IC pentru a recunoaste dispozitivul conectat. Puteti furniza exact incarcarea energetica de care are nevoie dispozitivul. Designul permite o utilizare usoara, portabila, eficienta si compatibila cu toate smartphone-urile. Are dimensiuni reduse si poate fi transportat cu usurinta in geanta de la laptop, in poseta sau intr-un buzunar mai generos. Se va incadra cu usurinta pe birou, nu ocupa mult spatiu, dar va fi de un real ajutor. Il puteti folosi atat la birou cat si acasa. Dispozitivele asociate vor fi incarcate intr-un timp scurt si la putere maxima. Va veti putea bucura de ele intr-o clipa.

Tehnologia este intr-o continua evolutie si odata cu ea dispozitivele se imbogatesc cu functii noi menite sa ne usureze viata, munca si sa faciliteze accesul la informatii in timp real. Suntem conectati permanent la telefon, tableta, laptop si avem nevoie ca aceste dispozitive sa fie perfect functionale si incarcate corespunzator.