Jucarie masinuta cu telecomanda Off Road, Carrera RC, 8+, Rosu/negru

70.00 lei

Jucarie masinuta cu telecomanda Off Road, Carrera RC, 8+, Rosu/negru

  • 2 in 1 pe lanturi sau roti: vehiculul off-road pentru toate terenurile, nu este o masina obisnuita – cu viteza de pana la 12 km/h, actiune completa si roti cu lant suplimentar pentru teren dificil, castiga fiecare meci!
  • Gata de rulare: Speedster-ul RC cu o dimensiune de 16 cm este gata de pornire imediat, deoarece datorita sistemului gata de rulare economisiti timpi de incarcare inutil. Include control complet si functional usor de utilizat si baterii, aventura poate incepe imediat!
  • Design cool pe orice teren: designul portocaliu atragator ofera un aspect modern, bogat in actiune pe toate suprafetele, care intimideaza toti adversarii.
  • Distractie grozava cu prietenii: cu dimensiunile sale mici, masina este practica de luat cu tine si intotdeauna pregatita pentru o cursa spontana. Datorita tehnologiei de 2,4 GHz, pana la 16 persoane pot concura impreuna.
                     Cadoul ideal: fie el mare sau mic, masina de curse Carrera cu telecomanda este potrivita pentru fiecare fan al vehiculului: pentru ziua de nastere a copiilor, pentru comuniune sau cadou de Craciun – atat pentru baieti, cat si pentru fete.

Stoc epuizat