Jucarie Playmobil Spirit, Fetita Lucky si mama ei Milagro, 70699, + 4 ani

31.00 lei

Milagro, mama lui Lucky, a fugit de acasa la saisprezece ani si s-a alaturat circului circulant El Circo dos Grillos. Acolo a gasit o familie si a devenit un adorat acrobat de cai pana cand l-a cunoscut pe tatal lui Lucky, Jim si s-a stabilit in Miradero. Cu placere, Lucky isi aminteste primii ani fericiti pe care i-a petrecut impreuna cu mama ei in Miradero. Una dintre activitatile ei preferate era sa faca picnicuri. Milagro a impachetat un cos de picnic cu bauturi si fructe, iar cele doua au gasit un loc confortabil in natura.

Setul include: 2 figurine, Lucky si mama ei Milagro, un cos de picnic, doua sticle, un mar si alte accesorii. Recomandat pentru varsta de 4 ani +
Principiul unic de joc stimuleaza imaginatia si creativitatea, promovand dezvoltarea copilului. PLAYMOBIL aduce “o lume in miniatura”, in care copiii pot interpreta diferite roluri, pot crea sau reproduce povesti, aventuri si situatii din viata reala.

Cu multiple talente, aceste figuri vesele depasesc cu succes tot felul de provocari – spre exemplu cavaleri sau pirati in scenarii istorice, ca muncitori in constructii, veterinari si politisti din lumea de azi sau ca agenti secreti in lumi virtuale.

În stoc