Jucarie Tractor John Deere 30×25 cm

105.00 lei

În stoc

Tractor John Deere Monster Treads Mega Wheels

Hai sa depasim impreuna cele mai dificile obstacole si sa razbatem pe cele mai accidentate terenuri cu tractorul John. Acesta are roti supradimensionate pentru super-actiune. Daca apesi pe cabina rotile se vor extinde pentru a cuceri orice suprafata greu accesibila.Rotile se retrag cu inca o apasare a cabinei.

Caracteristici produs:

  • Material: plastic.
  • Varsta: 6luni+.
  • Necesita baterii: 3AAA.
  • Greutate: 0.5 Kg.

 

Jucarie Tractor John Deere 30×25 cm

Cu ajutorul unui tractor pentru copii, il vei putea face pe cel mic sa se simta ca un micut fermier, explorator, constructor  chiar daca alegi un dispozitiv electric sau manual.Hai sa depasim impreuna cele mai dificile obstacole si sa razbatem pe cele mai accidentate terenuri cu tractorul John. Acesta are roti supradimensionate pentru super-actiune. Daca apesi pe cabina rotile se vor extinde pentru a cuceri orice suprafata greu accesibila.Rotile se retrag cu inca o apasare a cabinei.Jucaria ajuta copilul sa isi dezvolte musculatura si sa imbunatateasca coordonarea dintre mana si ochi, deoarece va trebui sa miste dispozitivul, in functie de obstacolele intalnite.Abilitatile motorii grosiere sunt dezvoltate atunci cand copilul alearga, se catara, face tot felul de miscari sus-jos, intoarceri etc. Iar abilitatile motorii fine sunt dezvoltate atunci cand cel mic manevreaza jucarii foarte mici. Aceasta jucarie tractor ii va antrena atat simturile cat si muschii. Va fi nevoit sa fie atent sa ghideze tractorul si in acelasi timp va face miscare din plin cu manutele si piciorusele.

Exista putine jucarii pe piata care ii pot entuziasma la fel de mult pe copii precum o fac masinutele si tractorasele. Acest tip de tractorase le ofera celor mici sansa sa se distreze si sa se joace in voie. In plus, le ofera multe beneficii precum imbunatatirea echilibrului, promovarea coordonarii lor sau calcularea eficienta a distantelor. Te asteptam sa vizualizezi gama noastra de jucarii!

Jucarie Tractor John Deere 30×25 cm

Caracteristici produs:

  • Material: plastic.
  • Varsta: 6luni+.
  • Necesita baterii: 3AAA.
  • Greutate: 0.5 Kg.