Reduceri!

Lenjerie Damasc micro satinat alb, 2 persoane

115.00 lei

-15%

Lenjeriile Damasc sunt lenjerii ce ofera dormitorului o nota de lux, curatenie si stralucire. Materialul este unul de inalta clasa, matasos si placut la atingere, este alegerea ideala pentru hoteluri dar si pentru patul personal de acasa.

Stoc epuizat

Lenjerie single micro satinat alb

O lenjerie de pat calitativa permite aerului sa circule pentru ca pielea ta sa fie oxigenata in permanenta. Va oferi un grad sporit de confort si va avea un plus de stil si eleganta. In plus va rezista la utilizari si spalari multiple, fara sa isi schimbe aspectul sau calitatea. Calitatea lenjeriei de pat este principalul aspect care trebuie sa va preocupe atunci cand doriti sa achizitionati una noua.

Lenjeriile Damasc sunt lenjerii ce ofera dormitorului o nota de lux, curatenie si stralucire. Materialul este unul de inalta clasa, matasos si placut la atingere, este alegerea ideala pentru hoteluri dar si pentru patul personal de acasa. Daca ai nevoie de o lenjerie single micro satinat alb ai gasit varianta ideala. Are dimensiuni generoase pentru o persoana si va “imbraca” patul cu delicatete. Rezista la utilizari si spalari multiple. Isi va pastra culoarea si elasticitatea. Iti va oferi o senzatie placuta si te va ajuta sa iti reglezi temperatura corpului in timpul somnului. Va veti putea bucura de un accesoriu ce isi va dovedi cu succes utilitatea.

Caracteristici

Compozitia 100% bumbac
Dimensiuni:

  • 1 cerceaf pentru pilota 200×220 cm,
  • 1 cearceaf de pat 230×250 cm,
  • 2 fate de perna 50×70.

Culoare: alb