Lenjerie de pat alba, Cassatex Ball Fringe, 1 persoana, 140×220 cm

115.00 lei

Lenjeria de pat Cassatex Ball Fringe este ideala pentru 1 persoana. Aceasta are o husa de plapuma moale, un avantaj perfect.

În stoc

O lenjerie de pat alba pentru 1 persoana va fi accesoriul ce lipsea pentru a contura imaginea unui dormitor complet utilat.

Lenjeria de pat Cassatex Ball Fringe este ideala pentru 1 persoana. Aceasta are o husa de plapuma moale, un avantaj perfect. Husa de plapuma are un finisaj simplu, dar luxos, care finiseaza elegant orice camera. Asezati-va sub lenjeria Ball Fringe si veti adormi in cateva secunde. Husa de plapuma Ball Fringe nu este doar frumoasa, ci se simte prin ea micropercalul foarte moale. Acest material durabil este perfect pe tot parcursul anului. Vara se simte minunat de racoros iar iarna produce caldura de care aveti nevoie. Mai mult, aceasta este o husa de plapuma foarte usor de intretinut. O lenjerie de pat alba pentru 1 persoana este ideala pentru camera unui copil sau a unui adolescent. Rezista la utilizari si spalari repetate si isi va pastra culoarea si elasticitatea. Te va ajuta sa iti reglezi temperatura corpului in timpul somnului. Isi va dovedi cu succes utilitatea in timp si va fi o achizitie pe termen lung.

Caracteristici:

Material: micropercal

Culoarea: alb

Dimensiuni

  • Husa: 140 x 220 cm,
  • Perna: 60 x 70 cm.

Lenjeria include:

  • 1 husa de plapuma
  • 1 fata de perna

* Produs fabricat in Italia