Reduceri!

Lenjerie de pat matlasata, 4 anotimpuri, model dungi

Pre╚Ťul ini╚Ťial a fost: 149.00 lei.Pre╚Ťul curent este: 130.00 lei.

-13%

Stoc epuizat

Lenjeria este realizata din bumbac 65% si poliester 35%. Nu se calca, nu se recomanda folosirea inalbitorilor si a produselor chimice. Se spala la 30 grade. Aceasta lenjerie poate fi folosita pe parcursul celor 4 anotimpuri deoarece are in componenta sa: cearceaf de pilota capitonat, cearceaf de pat si 2 fete de perna. Cearceaful de pilota este gros, matlasat si se poate folosi pe post de cuvertura.

Lenjerie de pat matlasata 4 anotimpuri

O lenjerie de pat calitativa permite aerului sa circule pentru ca pielea ta sa fie oxigenata in permanenta. Va oferi un grad sporit de confort si va avea un plus de stil si eleganta. In plus va rezista la utilizari si spalari multiple, fara sa isi schimbe aspectul sau calitatea. Calitatea lenjeriei de pat este principalul aspect care trebuie sa va preocupe atunci cand doriti sa achizitionati una noua.

Lenjeria este realizata din bumbac 65% si poliester 35%. Nu se calca, nu se recomanda folosirea inalbitorilor si a produselor chimice. Se spala la 30 grade. Aceasta lenjerie poate fi folosita pe parcursul intregului an┬á deoarece are in componenta sa: cearceaf de pilota capitonat, cearceaf de pat si 2 fete de perna. Cearceaful de pilota este gros, matlasat si se poate folosi pe post de cuvertura. Daca ai nevoie de o lenjerie de pat matlasata 4 anotimpuri aceasta este varianta ideala. Are un design inedit si un joc al liniilor ce creeaza o iluzie optica. Cu dimensiuni generoase “va imbraca” patul cu delicatete si rafinament.

Caracteristici

Dimensiuni:

  • 1 cearceaf de pilota capitonat 200×220 cm
  • 1 cearceaf de pat 220×240 cm
  • 2 fete de perna 50×70 cm.