Lenjerie de pat Nova, bumbac satinat, negru, 180×200 cm

199.00 lei

Stoc epuizat

Suntem incantati sa va prezentam lenjeria de pat Nova. Este disponibila intr-o gama variata de combinatii de culori atractive si mai multe dimensiuni. Lenjeria de pat este realizata din satin de bumbac de inalta calitate. Ofera stralucire exceptionala, moliciune matasoasa si, in plus, este usor de calcat si este rezistenta la deteriorare. Are fermoare din plastic, iar mecanismul de prindere este din metal, ceea ce imbunatateste confortul de utilizare.

Lenjerie de pat bumbac negru

O lenjerie de pat calitativa permite aerului sa circule pentru ca pielea ta sa fie oxigenata in permanenta. Va oferi un grad sporit de confort si va avea un plus de stil si eleganta. In plus va rezista la utilizari si spalari multiple, fara sa isi schimbe aspectul sau calitatea. Calitatea lenjeriei de pat este principalul aspect care trebuie sa va preocupe atunci cand doriti sa achizitionati una noua.

Lenjerie de pat bumbac negru

Suntem incantati sa va prezentam lenjeria de pat Nova. Este disponibila intr-o gama variata de combinatii de culori atractive si mai multe dimensiuni. Lenjeria de pat este realizata din satin de bumbac de inalta calitate. Ofera stralucire exceptionala, moliciune matasoasa si, in plus, este usor de calcat si este rezistenta la deteriorare. Are fermoare din plastic, iar mecanismul de prindere este din metal, ceea ce imbunatateste confortul de utilizare. Rezista la utilizari si spalari multiple. Isi va pastra culoarea si elasticitatea si va veti putea bucura timp indelungat de calitatea lenjeriei.

Caracteristici

Dimensiuni

  • Husa plapuma: 180 x 200 cm – 1 buc.
  • Fata deperna: 70 x 80 cm – 2 buc.

Compozitie: 100% bumbac – satin de bumbac de inalta calitate.
Greutate: 125 g/m2.

Culoare: negru