Lenjerie Dubla Home Berry Ramona, 220×240 cm, camp cu maci

142.00 lei

Stoc epuizat

Lenjeria Home Berry Ramona are un imprimeu fascinant cu maci. Aceasta lenjerie de pat are un ambalaj deosebit, cutie speciala din carton ideala pentru a fi daruita.

 

Lenjerie camp cu maci

O lenjerie de pat calitativa permite aerului sa circule pentru ca pielea ta sa fie oxigenata in permanenta. Va oferi un grad sporit de confort si va avea un plus de stil si eleganta. In plus va rezista la utilizari si spalari multiple, fara sa isi schimbe aspectul sau calitatea. Calitatea lenjeriei de pat este principalul aspect care trebuie sa va preocupe atunci cand doriti sa achizitionati una noua.

Pentru ca somnul dumneavoastra sa fie unul odihnitor, iar corpul sa reuseasca sa se relaxeze, este nevoie de imbratisarea placuta a unei┬álenjerii de calitate, matasoase si aerisite.Va punem la dispozitie o lenjerie camp cu maci ce va aduce intr-o clipa soarele in dormitor. Lenjeria Home Berry Ramona are un imprimeu fascinant cu maci. Aceasta lenjerie de pat are un ambalaj deosebit, cutie speciala din carton ideala pentru a fi daruita. Este realizata din materiale de calitate delicate la atingere. Are dimensiuni generoase si va “imbraca” cu delicatete patul. Rezista la spalari si utilizari repetate si isi va pastra culorile intense si proprietatile. Va fi accesoriul ce nu trebuie sa lipseasca dintr-un dormitor utilat.

Caracteristici

Compozitie: bumbac

Dimensiuni

  • Cearceaf pat 220×240 cm;
  • Cearceaf pilota 200×220 cm;
  • Doua fete de perna 50×70 cm