Lenjerie HoReCa ranforce bumbac 100%, 1 persoana

149.00 lei

Stoc epuizat

Lenjeria HoReCa iti va rasfata clientii prin materialele de calitate si delicatetea la atingere.Intreaga gama de lenjerii de la Pucioasa este realizata din material non-alergenic.In crearea lor, ne-am ghidat dupa calitatea firului de bumbac folosit in raport cu densitatea optima.

Lenjerie HoReCa ranforce bumbac 1 persoana

O lenjerie HoReCa  ranforce bumbac de 1 persoana iti va rasfata clientii prin materialele de calitate si delicatetea la atingere.Intreaga gama de lenjerii de la Pucioasa este realizata din material non-alergenic.In crearea lor, ne-am ghidat dupa calitatea firului de bumbac folosit in raport cu densitatea optima. Lenjeriile sunt certificate cu Standardul International OEKO TEX 100, standard ce atesta folosirea de substante, pe tot parcursul procesului de productie, ce nu sunt daunatoare omului. Lenjeriile pe care le comercializam sunt destinate atat utilizarii in scop personal cat si pentru unitatile de cazare. Se caracterizeaza printr-o rezistenta crescuta in urma utilizarii intense, o ridicata capacitate de absorbtie, si o durata optima de uscare. Rezista la utilizari si spalari repetate si isi va pastra culoarea impecabila si elasticitatea. Va fi un asternut de pat elegant. Iti va garanta recenzii pozitive si clienti bucurosi ce iti vor trece pragul si alta data.

Caracteristici

Dimensiuni
ÔŽü Cearceaf de pat: 160×240 cm
ÔŽü Cearceaf de pilota: 150×220 cm
ÔŽü 1 Fata de perna: 50×70 cm
Descriere compozitie textila: tesatura este tip plain satin, cu o densitate de 130 gr./m2, contine fir mercerizat, compozitie textila 100% bumbac, materialul este antisifonare.
Lenjeria de pat este pentru 1 persoane.