Lenjerie Pucioasa Poplin SUNSET, 230×250 cm, moara de vant

249.00 lei

Lenjeria Pucioasa Poplin SUNSET te va “imbratisa” cu delicatete in fiecare seara prin materialele de inalta calitate. Intreaga gama de lenjerii de la Pucioasa este realizata din material non-alergenic. In crearea lor, ne-am ghidat dupa calitatea firului de bumbac folosit in raport cu densitatea optima.

Stoc epuizat

Lenjerie Pucioasa moara de vant

Daca iti doresti o atmosfera romantica in dormitor care sa imbie la relaxare o lenjerie Pucioasa cu moara de vant si apus de soare va fi alegerea ideala pentru a-ti indeplini dorinta.

Lenjeria Pucioasa Poplin SUNSET te va “imbratisa” cu delicatete in fiecare seara prin materialele de inalta calitate. Intreaga gama de lenjerii de la Pucioasa este realizata din material non-alergenic. In crearea lor, ne-am ghidat dupa calitatea firului de bumbac folosit in raport cu densitatea optima. Lenjeriile sunt Certificate cu Standardul International OEKO TEX 100, standard ce atesta folosirea de substante, pe tot parcursul procesului de productie, ce nu sunt daunatoare omului. Lenjeriile pe care le comercializam sunt destinate atat utilizarii in scop personal cat si pentru unitatile de cazare.┬á Se caracterizeaza printr-o rezistenta crescuta in urma utilizarii intense, o ridicata capacitate de absorbtie, si o durata optima de uscare.

Caracteristici

Dimensiuni
ÔŽü Cearceaf de pat: 230×250 cm
ÔŽü Cearceaf de pilota: 200×230 cm
ÔŽü 2 Fete de perna: 50×70 cm
Densitate tesatura 140 gr.
Ambalaj: cutie cadou.
Descriere compozitie textila: 100% bumbac satin.
Instructiuni de intretinere:

  • Se spala la 40 C mecanic sau manual
  • Se calca max. 150 C
  • Se curata chimic
  • Se usuca normal.