Lubrifiant Durex Play, 50 ml

Lubrifiant Durex Play, 50 ml

21.00 lei

Relaxeaza-te, bucura-te si incearca gelul Durex. Te invita sa experimentezi si poate oferi mai multa varietate si distractie in viata ta amoroasa – fara a lasa pete!

Caracteristici

Gramaj: 50 ml

În stoc

Lubrifiant Durex Play

Lubrifiantii sexuali sunt sunt produse utile ce ajuta la imbunatatirea actului sexual oferind un plus de placere si pot ajuta la ameliorarea unor probleme fiziologice.Beneficiile lubrifiantilor nu sunt deloc de neglijat. Rolul lubrifiantilor este acela  de a spori senzatia de placere experimentata de parteneri in timpul actului sexual. Cresc nivelul de excitabilitatea si prelungesc durata actului sexual. Un lubrifiant bun reprezinta solutia cea mai buna in cazul in care te confrunti cu o sensibilitate crescuta a pielii.Pot preveni aparitia iritatiilor la nivelul organelor genitale.

Iti prezentam un lubrifiant Durex Play menit sa iti deschida o noua dimensiune a placerii. Relaxeaza-te, bucura-te si incearca gelul Durex. Te invita sa experimentezi si poate oferi mai multa varietate si distractie in viata ta amoroasa – fara a lasa pete! Toate gelurile lubrifiante din seria Play sunt perfecte pentru a fi folosite cu vibratoare sau stimulatoare si pot fi folosite si cu prezervative Durex fara ezitare. Play Warming poate ajuta la ameliorarea uscaciunii vaginale si a disconfortului intim. Gelul intim este solubil in apa: antiaderent, usor de spalat, fara grasimi si potrivit pentru prezervative.

“Crezul Durex: mai bine ne îngrijorăm mai puțin de felul în care ar trebui să arate actul sexual. Ne focusăm mai mult pe felul în care ne face sa ne simțim.Credem în actul sexual care este deschis, onest, dezordonat și distractiv.Credem că toți ar trebui să se bucure de un act sexual distractiv și sigur. Credem în recunoașterea problemelor și în încercarea de a le rezolva.”

Caracteristici

Gramaj: 50 ml