Reduceri!

Masa rotunda Danuta, culoare wenge, 120x120x75 cm

445.00 lei

-36%

În stoc

Masa rotunda culoare wenge

Masa rotunda Danuta are un design atractiv si este executata din lemn masiv de pin. Poate fi accesoriul care lipsea si care va completa decorul camerei.

Caracteristici:

Dimensiuni: 120x120x75 cm.
Material: lemn masiv de pin.
Culoare: wenge.

Masa rotunda culoare wenge

Cafeaua┬áeste o┬áb─âutur─â┬áde culoare neagr─â ce con╚Ťine┬ácafein─â┬á╚Öi care se ob╚Ťine din boabe de cafea pr─âjite ╚Öi m─âcinate.

Cafeaua este un lichid de culoare neagr─â, este amar─â ╚Öi u╚Öor acidulat─â, av├ónd un efect stimulant la oameni datorit─â con╚Ťinutului de cafein─â. Este una dintre cele mai populare b─âuturi ╚Öi se poate consuma ├«n diferite forme (de exemplu espresso sau cappuccino). De obicei este consumat─â ca o b─âutur─â cald─â. Cu totii stim ca cele mai bune povesti prind viata la o ceasca de cafea , te deconectezi si dai frau liber trairilor. Si o cafea buna are nevoie de un suport pe masura pentru ca tabloul sa fie complet. Aici iti venim noi in ajutor . Avem o gama variata de masute de cafea ideale pentru timpul petrecut cu cei dragi la depanat amintiri.┬á

Masa rotunda culoare wenge

Masa rotunda Danuta are un design atractiv si este executata din lemn masiv de pin. Poate fi accesoriul care lipsea si care va completa decorul camerei.De la telecomenzi la reviste ╚Öi boluri pentru popcorn – ÔÇŽ masa din camera de zi trebuie s─â aib─â grij─â de multe lucruri. Alege o solu╚Ťie atractiv─â ╚Öi minimalist─â sau una ultraorganizat─â, cu spa╚Ťii de depozitare integrate. Orice alegi, spa╚Ťiul t─âu va beneficia de un plus de stil. Iar cea╚Öca ta de cafea va avea o nou─â cas─â departe de cas─â.

Caracteristici:

Dimensiuni: 120x120x75 cm.
Material: lemn masiv de pin.
Culoare: wenge.