Masinuta Chicco 4 in 1, roz, 40x65x46.5 cm

390.00 lei

Stoc epuizat

Masinuta Chicco 4 in 1, roz, 40x65x46.5 cm

Este o jucarie transformabila, oferind o multitudine de variante de distractie, fie ca micutul va sta in casa, fie ca va iesi la plimbare.

CARACTERISTICI:

– Masinuta ofera 4 modalitati de joaca in siguranta, de la 9 pana la 36 luni, in functie de fiecare etapa de crestere a copilului.

1. BALANSOAR (de la 9 la 12 luni): recomandat copiilor micuti, datorita bazei stabile care balanseaza, barei de protectie si centurilor de sigurata.

2. TRICICLETA CU MANER (“Impinge si plimba-te!”) (de la 9 la 18 luni) – dispune de suport pentru picioare, centuri de siguranta si maner practic pentru manevrarea acesteia de catre parinti.

3. PREMERGATOR/ANTEMERGATOR (“Impinge si mergi!”) (de la 12 la 18 luni) – dispune de un maner special care asigura suportul optim copilului care invata sa mearga singur in picioare.

4. MASINUTA “Stai jos si plimba-te!” – permite copilului sa se deplaseze singur, impingand-se in picioruse pentru a face masinuta sa se deplaseze. Dispune de un volan detasabil, avand functii variate si sunete specifice unei masini.

– Jucaria dezvolta:

– abilitatile cognitive si de coordonare: “conducand” propria masinuta, copilul isi dezvolta abilitatile de coordonare.

– abilitatile creative: copilul descopera lumea inconjuratoare si isi imagineaza ca isi conduce propria masinuta, acompaniat de activitatile sonore localizate pe volan.

ATENTIE: acest produs trebuie asamblat numai de catre un adult. Aceasta jucarie se va utiliza doar pt activitati uzuale de interior si exterior. Caracteristicele legate de modul in care aceasta jucarie a fost conceputa/construita o recomanda ca fiind potrivita doar pentru copiii cu varsta de maximum 3 ani sau a caror greutate nu depaseste 20 kg.