Masuta de cafea Konda, alba, 50x50x46 cm

100.00 lei

Masuta de cafea alba

Masuta de cafea Konda are un design elegant si se va integra cu usurinta atat in living cat si pe o terasa exterioara. Ofera spatiu suplimentar pentru decoratiuni, o vaza sau serveste ca loc de depozitare practic pentru o cana sau o carte langa canapeaua din living.

Caracteristici

Dimensiuni: 50x50x46 cm.
Material: MDF, cadru metalic.
Culoare: alb.

Stoc epuizat

Masuta de cafea alba

Cafeaua┬áeste o┬áb─âutur─â┬áde culoare neagr─â ce con╚Ťine┬ácafein─â┬á╚Öi care se ob╚Ťine din boabe de cafea pr─âjite ╚Öi m─âcinate.Cafeaua este un lichid de culoare neagr─â, este amar─â ╚Öi u╚Öor acidulat─â, av├ónd un efect stimulant la oameni datorit─â con╚Ťinutului de cafein─â. Este una dintre cele mai populare b─âuturi ╚Öi se poate consuma ├«n diferite forme (de exemplu espresso sau cappuccino). De obicei este consumat─â ca o b─âutur─â cald─â. Cu totii stim ca cele mai bune povesti prind viata la o ceasca de cafea , te deconectezi si dai frau liber trairilor. Si o cafea buna are nevoie de un suport pe masura pentru ca tabloul sa fie complet. Aici iti venim noi in ajutor . Avem o gama variata de masute de cafea ideale pentru timpul petrecut cu cei dragi la depanat amintiri.┬á

Masuta de cafea alba

Masuta┬áde┬ácafea┬áKonda are un design elegant si se va integra cu usurinta atat in living cat si pe o terasa exterioara. Ofera spatiu suplimentar pentru decoratiuni, o vaza sau serveste ca loc de depozitare practic pentru o cana sau o carte langa canapeaua din living. Orice alegi, spa╚Ťiul t─âu va beneficia de un plus de stil. Iar cea╚Öca ta de cafea va avea o nou─â cas─â departe de cas─â.

Caracteristici

Dimensiuni: 50x50x46 cm.
Material: MDF, cadru metalic.
Culoare: alb.