Masuta de cafea Konda, alba, 50x50x46 cm

100.00 lei

Masuta de cafea alba

Masuta de cafea Konda are un design elegant si se va integra cu usurinta atat in living cat si pe o terasa exterioara. Ofera spatiu suplimentar pentru decoratiuni, o vaza sau serveste ca loc de depozitare practic pentru o cana sau o carte langa canapeaua din living.

Caracteristici

Dimensiuni: 50x50x46 cm.
Material: MDF, cadru metalic.
Culoare: alb.

Stoc epuizat

Masuta de cafea alba

Cafeaua este o băutură de culoare neagră ce conține cafeină și care se obține din boabe de cafea prăjite și măcinate.Cafeaua este un lichid de culoare neagră, este amară și ușor acidulată, având un efect stimulant la oameni datorită conținutului de cafeină. Este una dintre cele mai populare băuturi și se poate consuma în diferite forme (de exemplu espresso sau cappuccino). De obicei este consumată ca o băutură caldă. Cu totii stim ca cele mai bune povesti prind viata la o ceasca de cafea , te deconectezi si dai frau liber trairilor. Si o cafea buna are nevoie de un suport pe masura pentru ca tabloul sa fie complet. Aici iti venim noi in ajutor . Avem o gama variata de masute de cafea ideale pentru timpul petrecut cu cei dragi la depanat amintiri. 

Masuta de cafea alba

Masuta de cafea Konda are un design elegant si se va integra cu usurinta atat in living cat si pe o terasa exterioara. Ofera spatiu suplimentar pentru decoratiuni, o vaza sau serveste ca loc de depozitare practic pentru o cana sau o carte langa canapeaua din living. Orice alegi, spațiul tău va beneficia de un plus de stil. Iar ceașca ta de cafea va avea o nouă casă departe de casă.

Caracteristici

Dimensiuni: 50x50x46 cm.
Material: MDF, cadru metalic.
Culoare: alb.