Minge gonflabila Peppa Pig multicolora 29 cm

12.00 lei

Minge gonflabila Peppa Pig multicolora 29 cm

Purcelusa Peppa este cu siguranta personajul preferat al celor mici. Activit─â╚Ťile ei┬á de zi cu zi precum: participarea la grupurile de joac─â, ├«notul, vizita la bunici, veri╚Öoare, mersul pe terenul de joac─â sau plimb─âri cu bicicleta fascineaza si educa in acelasi timp.Distreaza-te pe plaja sau la piscina cu mingea gonflabila Peppa Pig!Este un accesoriu ideal pentru distractia in apa sau pe malul marii, la strand sau la bazinul de inot.Mingile gonflabile de calitate superioara sunt concepute din materiale rezistente la uzura si isi pastreaza culorile stralucitoare pe termen lung.

Caracteristici

Diametru: 29 cm.
Culoare: albastru

 

Stoc epuizat

Minge gonflabila Peppa Pig multicolora 29 cm

Purcelusa Peppa este cu siguranta personajul preferat al celor mici. Activit─â╚Ťile ei┬á de zi cu zi precum: participarea la grupurile de joac─â, ├«notul, vizita la bunici, veri╚Öoare, mersul pe terenul de joac─â sau plimb─âri cu bicicleta fascineaza si educa in acelasi timp. Spectacolul se ├«nv├órte ├«n jurul personajului Peppa, un porc femel─â antropomorfizat─â, ├«mpreun─â cu familia ╚Öi prietenii ei. Fiecare dintre prietenii s─âi fac parte din specii diferite de animale ╚Öi sunt de aceea╚Öi v├órst─â ca ╚Öi ea. Personajele poart─â haine, locuiesc ├«n case ╚Öi conduc autoturisme, dar prezint─â ╚Öi unele caracteristici ale animalelor pe care se bazeaz─â. Peppa ╚Öi familia ei groh─âie ca ni╚Öte porci adorabili ├«n timpul conversa╚Ťiilor pe care le ╚Ťin ├«n limba englez─â. Celelalte animale emit sunetele corespunz─âtoare speciei atunci c├ónd vorbesc, iar unele dintre ele prezint─â ╚Öi alte caracteristici reprezentative.

Distreaza-te pe plaja sau la piscina cu mingea gonflabila Peppa Pig!Este un accesoriu ideal pentru distractia in apa sau pe malul marii, la strand sau la bazinul de inot.Mingile gonflabile de calitate superioara sunt concepute din materiale rezistente la uzura si isi pastreaza culorile stralucitoare pe termen lung.

Minge gonflabila Peppa Pig multicolora 29 cm

Caracteristici

Diametru: 29 cm.
Culoare: albastru