Monoclu telescop profesional GothicBride FMC BAK4, HD 40×60, suport telefon si trepied, pentru observarea pasarilor, diverse activitati

145.00 lei

Monoclu telescop profesional GothicBride FMC BAK4, HD 40×60, suport telefon si trepied, pentru observarea pasarilor, diverse activitati

40X60 HD Telescop monocular de mare puteremonocular ofera o marire de 12x cu obiectiv cu diametrul obiectivului de 50 mm si un camp vizual larg (211ft/1000yards), permitandu-va sa aveti cea mai buna vedere in aventurile dumneavoastra in aer liber.

Pentru adulti si copii, perfect pentru observarea pasarilor, vanatoare, drumetii, camping, calatorii, fauna salbatica, peisaj etc.

Imagini cu contrast si rezolutie inalta Telescopul cu zoom este echipat cu prisma BAK-4 si lentile complet multi-acoperite, garantand o transmisie superioara a luminii si luminozitate. Transmisia luminii atinge o vizibilitate de pana la 99,5%.

Vederea nocturna incorporata la nivel de lumina scazuta va ajuta sa vedeti lucrurile in lumina scazuta.

Focalizare cu o singura mana, impermeabila si rezistenta la ceata
Proiectul (5.7”x2.1”x1.7”) va ajuta sa va concentrati asupra tintei rapid si precis cu o singura mana. Iar exteriorul durabil din cauciuc cu manere din cauciuc il face confortabil de utilizat si il impiedica sa alunece din maini. Impermeabilul umplut cu azot, cu un strat rezistent la ceata si optica sigilata cu O-ring, previn umiditatea, praful si resturile, ajutand la mentinerea lentilei clare tot timpul. Compatibil pe scara larga cu smartphone-urile, usor de instalat Telescopul monocular starscope vine cu cel mai recent suport si trepied pentru smartphone-uri cu aliniere rapida. Perfect pentru iPhone, Samsung GALAXY, LG, Sony si alte smartphone-uri de pe piata.

Usor de instalat si va oferi imagini sau videoclipuri HD pentru a va impartasi momentele frumoase si uimitoare cu familia si prietenii.

Stoc epuizat