Pantofar tip banca cu 9 compartimente Seville Classics gri

Pantofar tip banca cu 9 compartimente Seville Classics gri

279.00 lei

Pantofar tip banca cu 9 compartimente gri

Pantofarul este piesa de mobilier care te ajuta sa iti tii in ordinea incaltamintea fara a te impiedica de ea inca de la intrare. Pantofarul Seville Classics are un spatiu generos de depozitare format din 9 compartimente.Compartimentele interioare sunt detasabile pentru a va imparti si organiza pantofii si altele. Constructia solida este realizata din MDF cu blat detasabil.  Sarcina maxima sustinuta este de  180 kg. Se pliaza cu usurinta atunci cand este instalat, fara unelte necesare.  Husa din panza este  rezistenta intr-un elegant gri antracit.
Capacul este captusit pentru confort si stil.

Caracteristici

Culoare: gri

Dimensiuni:  92x42x50,8cm
Marca: Clasici din Sevilla
Forma: dreptunghiulara
Greutatea articolului : 12,9 kilograme.
Este necesar asamblarea: da

În stoc

Pantofar tip banca 9 compartimente gri

Pantofarul este piesa de mobilier care te ajuta sa iti tii in ordinea incaltamintea fara a te impiedica de ea inca de la intrare. Indiferent ca este un iubitor de pantofi sau nu, achizitionarea unui dulap pentru pantofi este o investitie care te va rasplati, atat pe termen scurt cat si pe termen lung. Un pantofar nu este numai o mobila pentru hol, este o piesa care te ajuta sa fii organizat si sa pastrezi pantofii corespunzator. Nimanui nu ii face placere sa deschida usa si sa fie dezordine.

Pantofar tip banca 9 compartimente gri

Pantofarul Seville Classics are un spatiu generos de depozitare format din 9 compartimente.Compartimentele interioare sunt detasabile pentru a va imparti si organiza pantofii si altele. Constructia solida este realizata din MDF cu blat detasabil.  Sarcina maxima sustinuta este de  180 kg. Se pliaza cu usurinta atunci cand este instalat, fara unelte necesare.  Husa din panza este  rezistenta intr-un elegant gri antracit. Capacul este captusit pentru confort si stil. Are un design elegant si se va potrivi de minune in holul de la intrare. Are dimensiuni reduse ceea ce ii permite sa fie amplasat cu usurinta acolo unde va este util. Culoarea gri se va asorta cu gratie cu celelalte piese de mobilier prezente pe hol. Puteti depozita pantofi eleganti atat de dama cat si de barbati, incaltaminte sport, papuci de casa sau incaltamintea celui mic. Pantofarul va permite sa va asezati confortabil atunci cand va incaltati. Rafturile sunt deschise si va permit sa identificati cu usurinta incaltamintea pe care doriti sa o purtati.

Seville Classics va fi o piesa atractiva inca de la intrare si de un real ajutor in organizarea eficienta a spatiului.

Caracteristici

Culoare: gri

Dimensiuni:  92x42x50,8cm
Marca: Clasici din Sevilla
Forma: dreptunghiulara
Greutatea articolului : 12,9 kilograme.
Este necesar asamblarea: da