Parfum Miu Miu Twist, 50 ml, floral lemnos

250.00 lei

Parfumul Miu Miu Twist intruchipeaza personalitatea incredibil de creativa a femeii secolului al XXI-lea. Descopera noua interpretare a senzualitatii. Este un parfum floral lemnos pentru o femeie cu spiritul tanar. Minunat pentru a fi purtat in fiecare zi.

În stoc

Parfum floral lemnos

Ca orice femeie care se respecta cu siguranta si tu acorzi atentie sporita atunci cand iti achizitionezi un produs cosmetic sau un parfum. Un parfum seducător plin de emoții vă va crește semnificativ stima si încrederea în sine.  Parfumul este un lux disponibil pentru toată lumea, un plus intim pentru stilul tău, cheia emoțiilor umane, poarta de intrare într-o lume a viselor, fanteziilor și amintirilor.

Iti doresti o aroma unica care sa te ‘’imbrace’’ perfect, sa iti incante simturile si sa iti completeze personalitatea? Vrei sa iesi in evidenta intr-un mod delicat si subtil? Noi te putem ajuta sa iti indeplinesti dorinta cu usurinta cu un parfum floral lemnos.

Parfumul Miu Miu Twist intruchipeaza personalitatea incredibil de creativa a femeii secolului al XXI-lea. Descopera noua interpretare a senzualitatii. Este un parfum floral lemnos pentru o femeie cu spiritul tanar. Minunat pentru a fi purtat in fiecare zi. Va da incredere si va intoarce doar priviri admirative.

Compozitia parfumului:

  • Debutul apartine bergamotei racoritoare si florilor gingase de mar.
  • Notele din inima sunt dominate de acordul de mosc roz, care confera compozitiei un aer de seductie irezistibila.
  • Combinatia de lemn de cedru si ambra, din notele de baza, insufla parfumului caldura si profunzime.
  • Gramaj: 50 ml