Pasta de dinti Parodontax Complete Protection, cool mint, 75 ml

15.80 lei

Gingiile sanatoase nu sangereaza. Asadar, daca observi sange in timpul periajului, acesta ar putea fi un semn de afectiune gingivala. Daca aceasta problema nu este tratata, ea se poate agrava, provocand respiratie urat mirositoare, inflamatia gingiilor, retractie gingivala si, in cele din urma, poate duce la pierderea dintilor.
Prin inlaturarea fizica a depunerilor de placa bacteriana de-a lungul liniei gingivale, pasta de dinti parodontax contribuie la o aderenta mai buna a gingiilor la suprafata dintilor, fiind de 4 ori mai eficienta decat o pasta de dinti* fara bicarbonat de sodiu in inlaturarea placii bacteriene, una din principalele cauze ale sangerarilor gingivale. A fost dovedit clinic faptul ca utilizarea de doua ori pe zi a pastei de dinti parodontax ajuta la oprirea si prevenirea sangerarii gingivale.
Pasta de dinti Parodontax contine bicarbonat de sodiu si este dovedit clinic ca ajuta la oprirea si prevenirea sangerarilor gingivale prin inlaturarea acumularii de bacterii– principala cauza a sangerarii gingiilor, pentru gingii mai sanatoase si dinti mai puternici.

Stoc epuizat