Pat pliant Revolution, negru, 200x77x26 cm

1,190.00 lei

Pat pliant negru

Designul revolutionar al patului pliabil, in curs de brevetare, il face mai compact, mai stabil si mai confortabil decat paturile traditionale pliante. Combinand materialele moderne cu gandirea inovatoare, tablia din lemn certificat FSC asigura ca pernele sa ramana pe loc in timpul somnului, in timp ce rotile de 360° vor  asigura ca puteti glisa cu usurinta acest pat pentru oaspeti oriunde aveti nevoie.

Caracteristici

Dimensiune: 77cm l x 200cm L x 26cm H.
Suprafata de dormit: 90cm x 190cm.
Incarcare: max 160kg.

Include salteaua.

Stoc epuizat

Pat pliant negru

Alegerea patului este un aspect important. De aceea trebuie sa stii cum alegi cel mai bun pat daca vrei sa ai un somn linistit. Paturile nu sunt piese de mobilier cu rol decorativ, rolul lor este acela de a-ti asigura un somn linistit si calitativ. Un somn bun asigura eficienta pe perioada intregii zile. Este o investitie pe termen lung si trebuie sa acorzi atentie caracteristicilor acestuia. Iti punem la dispozitie o gama variata de paturi atat pliabile, pentru momentele cand ai musafiri , cat si paturi matrimoniale pentru a crea intimitate in dormitorul tau.

Pat pliant negru

Designul revolutionar al patului pliabil, in curs de brevetare, il face mai compact, mai stabil si mai confortabil decat paturile traditionale pliante. Combinand materialele moderne cu gandirea inovatoare, tablia din lemn certificat FSC asigura ca pernele sa ramana pe loc in timpul somnului, in timp ce rotile de 360° vor  asigura ca puteti glisa cu usurinta acest pat pentru oaspeti oriunde aveti nevoie. Te va scapa de grija spatiului pentru dormit atunci cand ii ai pe cei dragi in vizita.

Caracteristici

Dimensiune: 77cm l x 200cm L x 29cm H.
Suprafata de dormit: 90cm x 190cm.
Incarcare: max 160kg.

Include salteaua.