Patura Cindy, tesatura moale, argintiu, 70×160 cm

Patura Cindy, tesatura moale, argintiu, 70×160 cm

49.00 lei

Cindy este o patura spectaculoasa intr-o nuanta argintie de gri, va veti decora frumos camera de zi sau dormitorul. Extrem de moale si placuta la atingere lte face sa te infasoari in ea in fiecare seara cu incantare.

Caracteristici:

Dimensiuni:

  • Lungime: 70 cm
  • Latime: 160 cm

Compozitie: 100%  poliester

Greutate: 250 gsm

În stoc

Patura tesatura moale argintiu

Patura este o tesatura dreptunghiulara care serveste la invelit. Este ideala pentru a adauga un  plus de caldura momentelor in care mergi la culcare. Patul tau nu va fi complet fara o patura, deoarece patura este acel obiect care ii aduce confort si te face sa te simti cu adevarat acasa. Este moale si calduroasa si nu va fi niciodata in plus in patul tau. Poti sa o folosesti seara la culcare sau poti sa o ai la indemana pentru timpul zilei, cand stai in pat sa citesti sau sa te relaxezi.

Patura tesatura moale argintiu

Cindy este o patura spectaculoasa intr-o nuanta argintie de gri, va veti decora frumos camera de zi sau dormitorul. Extrem de moale si placuta la atingere lte face sa te infasoari in ea in fiecare seara cu incantare. O patura calda si pufoasa va va servi atat ca o acoperire placuta, cat si ca o decorare interioara fenomenala. Tesatura cu o textura originala, care este decorata cu un model care da impresia unui efect 3D, va arata frumos pe un pat de dormitor sau pe o canapea din sufragerie. Modelul subtil, geometric al paturii va sublinia caracterul modern al interiorului, oferindu-i o atmosfera confortabila. La randul sau, culoarea argintie neutra va completa frumos orice aranjament la moda. O patura moale, atent facuta este un accesoriu practic si frumos care ar trebui sa fie in fiecare casa.

Caracteristici:

Dimensiuni:

  • Lungime: 70 cm
  • Latime: 160 cm

Compozitie: 100%  poliester

Greutate: 250 gsm