Reduceri!

Patura/Cuvertura pentru fotoliu Cindy, tesatura moale, albastru, 70×160 cm

28.00 lei

-43%

Patura/Cuvertura pentru fotoliu tesatura moale albastru

Cindy este o patura spectaculoasa in albastru, cu care va veti decora frumos fotoliul, camera de zi sau dormitorul.  Este extrem de moale si placuta la atingere la tesatura tactila si te face sa te infasoari in ea in fiecare seara cu incantare. O patura calda si pufoasa va va servi atat ca o acoperire placuta, cat si ca o decorare interioara fenomenala. Tesatura cu o textura originala este decorata cu un model care da impresia unui efect 3D, va arata frumos pe un pat de dormitor sau pe un fotoliu din sufragerie.

Modelul subtil, geometric al paturii va sublinia caracterul modern al interiorului, oferindu-i o atmosfera confortabila. La randul sau culoarea albastru va completa frumos orice aranjament la moda. O patura moale, atent facuta este un accesoriu practic si frumos care nu ar trebui sa lipseasca din nicio casa.

Caracteristici

Dimensiuni

  • Lungime: 70 cm
  • Latime: 160 cm

Compozitie: 100%  poliester

Greutate : 250 gsm

În stoc

Patura/Cuvertura pentru fotoliu tesatura moale albastru

Patura este o tesatura dreptunghiulara care serveste la invelit. Este ideala pentru a adauga un  plus de caldura momentelor in care mergi la culcare. Patul tau nu va fi complet fara o patura, deoarece patura este acel obiect care ii aduce confort si te face sa te simti cu adevarat acasa. Este moale si calduroasa si nu va fi niciodata in plus in patul tau. Poti sa o folosesti seara la culcare sau poti sa o ai la indemana pentru timpul zilei, cand stai in pat sa citesti sau sa te relaxezi.

Patura/Cuvertura pentru fotoliu tesatura moale albastru

Cindy este o patura spectaculoasa in albastru, cu care va veti decora frumos fotoliul, camera de zi sau dormitorul.  Este extrem de moale si placuta la atingere la tesatura tactila si te face sa te infasoari in ea in fiecare seara cu incantare. O patura calda si pufoasa va va servi atat ca o acoperire placuta, cat si ca o decorare interioara fenomenala. Tesatura cu o textura originala este decorata cu un model care da impresia unui efect 3D, va arata frumos pe un pat de dormitor sau pe un fotoliu din sufragerie. Modelul subtil, geometric al paturii va sublinia caracterul modern al interiorului, oferindu-i o atmosfera confortabila. La randul sau culoarea albastru va completa frumos orice aranjament la moda. O patura moale, atent facuta este un accesoriu practic si frumos care nu ar trebui sa lipseasca din nicio casa.

Poate fi folosita ca patura, in serile mai racoroase atunci cand iti dorest un ambient cald si intim,  sau pe post de cuvertura pentru fotoliu. Va imbraca fotoliul cu eleganta si va oferi o imaginea unui spatiu ingrijit si organizat. Poate fi utilizata atat in interior, la un film captivant sau o ceasca de ceai aromat , cat si pe teresa pentru a admira un apus romantic.

Caracteristici

Dimensiuni

  • Lungime: 70 cm
  • Latime: 160 cm

Compozitie: 100%  poliester

Greutate : 250 gsm