Reduceri!

Patut Royal Brevi, alb

280.00 lei

-30%

*RESIGILAT

Patut alb

Patutul va fi ca un templu al somnului pentru cel mic, deoarece aici in primele luni de viata isi va petrece aproximativ 18 de ore pe zi dormind, si de aceea trebuie sa fie cat mai confortabil si cat mai sigur pentru el. Marginea superioara a patutului Royal Brevi este flocata. Tesatura plasa permite copilului sa vada in jur. Este prevazut cu un fund captusit, iar capacul este usor de curatat si imprimat cu cerneluri non-toxice. Inchiderea este  verticala, se pliaza plat si ocupa putin spatiu. Are 4 manere si garda la sol in conformitate cu standardele de siguranta 2005/84/CE.

Caracteristici:

Brand: Brevi
Culoare: iepure alb
Material: Pvc
Greutate: 10 kilograme
Dimensiuni: 79 x 78 x 111 centimetri
Greutate maxima recomandata: 15 kilograme

Stoc epuizat

*RESIGILAT

Patut alb

Patutul va fi ca un templu al somnului pentru cel mic, deoarece aici in primele luni de viata isi va petrece aproximativ 18 de ore pe zi dormind, si de aceea trebuie sa fie cat mai confortabil si cat mai sigur pentru el. Sa achizitionezi patutul potrivit nu este o chestiune prea simpla, necesita multa rabdare. Dar cand scopul este somnului puiutului tau, parca nimic nu este prea greu sau complicat. Inainte de cumpararea propriu-zisa a patutului, acesta trebuie sa respecte cateva criterii esentiale si anume: siguranta bebelusului, confortul, versatilitatea si nu in ultimul rand partea estetica. Alegerea finala cu siguranta va merita tot efortul, iar imagina celui mic dormind linistit va fi cea mai mare rasplata.

Patut alb

Marginea superioara a patutului alb Royal Brevi este flocata. Tesatura plasa permite copilului sa vada in jur. Este prevazut cu un fund captusit, iar capacul este usor de curatat si imprimat cu cerneluri non-toxice. Inchiderea este  verticala, se pliaza plat si ocupa putin spatiu. Are 4 manere si garda la sol in conformitate cu standardele de siguranta 2005/84/CE. Are dimensiuni ce ii permit sa fie amplasat cu usurinta oriunde aveti nevoie. Culoarea alb se va asocia cu eleganta cu celelalte piese de mobilier prezente in camera bebelusului. Poate fi transportat in cazul in care trebuie sa plecati de acasa alaturi de cel mic.

Bebelusii se ataseaza de locul lor si in momentul in care este schimbat intervine disconfortul si agitatia. Un patut care poate fi transportat usor va fi un motiv de liniste atat pentru parinti cat si pentru copil. Poate fi depozitat cu usurinta in portbagajul masinii. Se monteaza din nou fara probleme si va avea aceiasi forma.

Caracteristici:

Brand: Brevi
Culoare: iepure alb
Material: Pvc
Greutate: 10 kilograme
Dimensiuni: 79 x 78 x 111 centimetri
Greutate maxima recomandata: 15 kilograme