Perdea Almina cu rejansa, in, alb, 140×270 cm

89.00 lei

Perdeaua, din in translucid si usor , impodobita cu mercerie cu pompoane , se remarca prin simplitate si originalitate. Perdeaua Alina are o banda practica , asa ca o puteti agata cu carlige. Un astfel de decor este o combinatie de libertate casual cu un pic de fantezie. Va decora perfect o camera pentru copii sau tineret, va fi perfecta si pentru aranjamente romantice, scandinave sau boho, adaugand delicatete si dulceata subtila la interior.

Caracteristici

Dimensiuni

  • Latime: 140 cm
  • Inaltime: 270 cm

Material: 100% poliester

În stoc

Perdea cu rejansa in alb

Perdelele delicate, aerisite si usoare sunt un element decorativ care nu iese niciodata din moda! Daca vreodata ai crezut ca perdelele sau draperiile nu sunt chiar atat de importante intr-o camera si reprezinta pur si simplu niste elemente necesare de decor, te-ai inselat. In realitate sunt unele dintre cele mai importante obiecte din intreaga casa, intrucat ÔÇťimbracaÔÇŁ orice incapere in care se regasesc. Nu le poti alege la intamplare iar elemente precum culoarea, materialul si lungimea conteaza extrem de mult. O perdea aleasa neinspirat poate ruina intregul decor si transforma atmosfera intr-una anosta.

Perdea cu rejansa in alb

Perdeaua, din in translucid si usor , impodobita cu mercerie cu pompoane , se remarca prin simplitate si originalitate. Perdeaua Alina are o banda practica , asa ca o puteti agata cu carlige. Un astfel de decor este o combinatie de libertate casual cu un pic de fantezie. Va decora perfect o camera pentru copii sau tineret, va fi perfecta si pentru aranjamente romantice, scandinave sau boho, adaugand delicatete si dulceata subtila la interior. Va da o nota primavaratica incaperii si va conferi senzatia de atmosfera primitoare si calda. Este realizata din material fin la atingere.

Caracteristici

Dimensiuni

  • Latime: 140 cm
  • Inaltime: 270 cm

Material: 100% poliester