Perdea Chill cu inele, catifea, neagra, 140×250 cm

Perdea Chill cu inele, catifea, neagra, 140×250 cm

89.00 lei

Evidentiaza-ti interiorul cu o stralucire in stil glamour! Va recomandam o perdea la moda. Perdeaua Chill este realizata dintr-o tesatura moale, catifelata si acoperita cu imprimeu auriu. Creeaza un model neuniform pe toata suprafata. Arata frumos atunci cand este atasata de o bara si protejeaza si interiorul impotriva razelor solare in exces. Ofera o atmosfera placuta, relaxanta. Incalzeste vizual interiorul si ii adauga un stil unic.

Caracteristici:

Dimensiuni:

  • Latime: 140 cm
  • Inaltime: 250 cm

Compozitie: 100% poliester – catifea
Greutate: 200 g/m2

În stoc

Perdea cu inele catifea neagra

Perdelele delicate, aerisite si usoare sunt un element decorativ care nu iese niciodata din moda! Daca vreodata ai crezut ca perdelele sau draperiile nu sunt chiar atat de importante intr-o camera si reprezinta pur si simplu niste elemente necesare de decor, te-ai inselat. In realitate sunt unele dintre cele mai importante obiecte din intreaga casa, intrucat “imbraca” orice incapere in care se regasesc. Nu le poti alege la intamplare iar elemente precum culoarea, materialul si lungimea conteaza extrem de mult. O perdea aleasa neinspirat poate ruina intregul decor si transforma atmosfera intr-una anosta.

Perdea cu inele catifea neagra

Evidentiaza-ti interiorul cu o stralucire in stil glamour! Va recomandam o perdea la moda. Perdeaua Chill este realizata dintr-o tesatura moale, catifelata si acoperita cu imprimeu auriu. Creeaza un model neuniform pe toata suprafata. Arata frumos atunci cand este atasata de o bara si protejeaza si interiorul impotriva razelor solare in exces. Ofera o atmosfera placuta, relaxanta. Incalzeste vizual interiorul si ii adauga un stil unic. Se va potrivi perfect pentru fereastra din dormitor, sufragerie sau living, oferindu-le un caracter unic. Are un design atractiv si o culoare placuta.Este realizata din material fin la atingere.

Caracteristici:

Dimensiuni:

  • Latime: 140 cm
  • Inaltime: 250 cm

Compozitie: 100% poliester – catifea
Greutate: 200 g/m2