Perdea Dafne cu inele, fibre, menta, 135×260 cm

68.00 lei

În stoc

Perdeaua DAFNE  este realizata dintr-o tesatura uniforma cu tesatura decorativa din fibre. Atrage atentia printr-un decor atractiv sub forma de mercerie decorativa cu mici pompoane cusute in partea superioara, chiar sub ochiuri. Tesatura de grosime medie face ca perdeaua sa acopere bine fereastra, fara a intuneca complet interiorul.

Caracteristici

Dimensiuni

  • Latime: 135 cm
  • Inaltime: 260 cm

Compozitie: 100% poliester
Greutate: 140 g/m2

Perdea cu inele fibre menta

Perdelele delicate, aerisite si usoare sunt un element decorativ care nu iese niciodata din moda! Daca vreodata ai crezut ca perdelele sau draperiile nu sunt chiar atat de importante intr-o camera si reprezinta pur si simplu niste elemente necesare de decor, te-ai inselat. In realitate sunt unele dintre cele mai importante obiecte din intreaga casa, intrucat ÔÇťimbracaÔÇŁ orice incapere in care se regasesc. Nu le poti alege la intamplare iar elemente precum culoarea, materialul si lungimea conteaza extrem de mult. O perdea aleasa neinspirat poate ruina intregul decor si transforma atmosfera intr-una anosta.

Perdea cu inele fibre menta

Perdeaua DAFNE  este realizata dintr-o tesatura uniforma cu tesatura decorativa din fibre. Atrage atentia printr-un decor atractiv sub forma de mercerie decorativa cu mici pompoane cusute in partea superioara, chiar sub ochiuri. Tesatura de grosime medie face ca perdeaua sa acopere bine fereastra, fara a intuneca complet interiorul. Se va potrivi perfect pentru fereastra din dormitor, sufragerie sau living, oferindu-le un caracter unic. Are un design atractiv si o culoare placuta. Va da o nota primavaratica incaperii si va conferi senzatia de atmosfera primitoare si calda. Este realizata din material fin la atingere.

Caracteristici

Dimensiuni

  • Latime: 135 cm
  • Inaltime: 260 cm

Compozitie: 100% poliester
Greutate: 140 g/m2