Perdea Merry cu inele, microfibra, roz, 140×250 cm

89.00 lei

Merry este o perdea fermecatoare pentru o camera de copii. Este realizata din tesatura colorata decorata cu un motiv cu bufnite in culori roz pastelate. Este o perdea aerisita din microfibra usoara si poate fi atasata cu usurinta la o tija.

Caracteristici

Dimensiuni

  • Latime: 140 cm
  • Lungime: 250 cm

Material

Compozitie: 100% poliester

Greutate: 75 g/m 2

În stoc

Perdea cu inele microfibra roz 140×250 cm

Perdelele delicate, aerisite si usoare sunt un element decorativ care nu iese niciodata din moda! Daca vreodata ai crezut ca perdelele sau draperiile nu sunt chiar atat de importante intr-o camera si reprezinta pur si simplu niste elemente necesare de decor, te-ai inselat. In realitate sunt unele dintre cele mai importante obiecte din intreaga casa, intrucat ÔÇťimbracaÔÇŁ orice incapere in care se regasesc. Nu le poti alege la intamplare iar elemente precum culoarea, materialul si lungimea conteaza extrem de mult. O perdea aleasa neinspirat poate ruina intregul decor si transforma atmosfera intr-una anosta.

Perdea cu inele microfibra roz 140×250 cm

Merry este o perdea fermecatoare pentru o camera de copii. Este realizata din tesatura colorata decorata cu un motiv cu bufnite in culori roz pastelate. Este o perdea aerisita din microfibra usoara si poate fi atasata cu usurinta la o tija. Are un design jucaus si atractiv si ii va transforma camera micutului tau intr-un taram al povestilor. Bufnitele ii pot deveni prieteni de nadejde ce ii vor urmari cu atentie aventurile captivante. Se va integra cu usurinta in decor si il va anima cu nostalgia copilariei.

Caracteristici

Dimensiuni

  • Latime: 140 cm
  • Lungime: 250 cm

Material

Compozitie: 100% poliester

Greutate: 75 g/m 2