Perdea Nathalie, cu inele, albastru 140×250 cm

89.00 lei

Perdeaua Nathalie are un caracter modern. Este decorata cu un model de zigzaguri umbrite. Imprimeul cu model aranjat simetric introduce un element de dinamica in interior, iar structura placuta si delicata a unui material placut la atingere in nuante reci de albastru, decoreaza frumos interiorul. Este perfecta pentru decorarea interioara in stil boho.

Caracteristici

Dimensiuni

  • Lungime: 140 cm
  • Inaltime: 250 cm

Material

  • Compozitie: 100% poliester

În stoc

Perdea cu inele albastru

Perdelele delicate, aerisite si usoare sunt un element decorativ care nu iese niciodata din moda! Daca vreodata ai crezut ca perdelele sau draperiile nu sunt chiar atat de importante intr-o camera si reprezinta pur si simplu niste elemente necesare de decor, te-ai inselat. In realitate sunt unele dintre cele mai importante obiecte din intreaga casa, intrucat ÔÇťimbracaÔÇŁ orice incapere in care se regasesc. Nu le poti alege la intamplare iar elemente precum culoarea, materialul si lungimea conteaza extrem de mult. O perdea aleasa neinspirat poate ruina intregul decor si transforma atmosfera intr-una anosta.

Perdea cu inele albastru

Perdeaua Nathalie are un caracter modern. Este decorata cu un model de zigzaguri umbrite. Imprimeul cu model aranjat simetric introduce un element de dinamica in interior, iar structura placuta si delicata a unui material placut la atingere in nuante reci de albastru, decoreaza frumos interiorul. Este perfecta pentru decorarea interioara in stil boho. Se va potrivi perfect pentru fereastra din dormitor, sufragerie sau living, oferindu-le un caracter unic. Are un design atractiv si o culoare placuta. Va da o nota primavaratica incaperii si va conferi senzatia de atmosfera primitoare si calda. Este realizata din material fin la atingere.

Caracteristici

Dimensiuni

  • Lungime: 140 cm
  • Inaltime: 250 cm

Material

  • Compozitie: 100% poliester