Perdea Tamay cu inele, microfibra, turcoaz, 140×250 cm

89.00 lei

Tamay este o perdea care impresioneaza prin simplitatea si originalitatea decorului. Datorita ochiurilor, puteti schimba rapid si usor decorul ferestrei.

Caracteristici

Dimensiuni: 140×250 cm

Culoare: turcoaz

În stoc

Perdea cu inele microfibra turcoaz

Perdelele delicate, aerisite si usoare sunt un element decorativ care nu iese niciodata din moda! Daca vreodata ai crezut ca perdelele sau draperiile nu sunt chiar atat de importante intr-o camera si reprezinta pur si simplu niste elemente necesare de decor, te-ai inselat. In realitate sunt unele dintre cele mai importante obiecte din intreaga casa, intrucat ÔÇťimbracaÔÇŁ orice incapere in care se regasesc. Nu le poti alege la intamplare iar elemente precum culoarea, materialul si lungimea conteaza extrem de mult. O perdea aleasa neinspirat poate ruina intregul decor si transforma atmosfera intr-una anosta.

Perdea cu inele microfibra turcoaz

Tamay este o perdea care impresioneaza prin simplitatea si originalitatea decorului. Datorita ochiurilor, puteti schimba rapid si usor decorul ferestrei. Se va potrivi perfect pentru fereastra din dormitor, sufragerie sau living, oferindu-le un caracter unic. Are un design atractiv si o culoare placuta. Va da o nota primavaratica incaperii si va conferi senzatia de atmosfera primitoare si calda. Este realizata din material fin la atingere. Daca va doriti o schimbare, dar nu sunteti dispusi sa renovati, o perdea aleasa inspirat va poate indeplini dorinta. Este un accesoriu versatil care isi va dovedi cu succes utilitatea. Are dimensiuni generoase si va acoperi cu eficienta ferestrele. Aduce un suflu proaspat incaperii  si cu siguranta va intoarce doar priviri pline de admiratie. Te asteptam pe site-ul nostru pentru a alege dintr-o varietate de modele si culori perdeaua sau draperia care ti se potriveste si care va sparge monotonia!

Caracteristici

Dimensiuni: 140×250 cm

Culoare: turcoaz