Perdea Lucy cu rejansa, voile neted, alb, 300×160 cm

114.00 lei

Perdea cu rejansa voile neted alb

Perdelele delicate, aerisite si usoare sunt un element decorativ care nu iese niciodata din moda! Faceti cunostinta cu perdeaua TIA gata facuta in alb din voal usor si neted. Perdeaua TIA aduce eleganta interiorului si improspateaza vizual interiorul. Este o perdea pe o banda universala care incolteste tesatura in mod egal la orice latime si are, de asemenea, un tunel pe care il puteti intinde cu usurinta pe tija cortinei. O astfel de decorare este un element atemporal al aranjamentului, care functioneaza bine in orice interior. Se va potrivi perfect in fereastra din dormitor, sufragerie sau living, oferindu-le un caracter unic.

Caracteristici

Dimensiuni

  • Latime: 300 cm
  • Inaltime: 160 cm
  • Inaltimea filei de deasupra benzii: 3 cm

Compozitie: 100% poliester

Greutate: 50 g/m2

Toleranta la dimensiune: +/- 3 cm

 

În stoc

Perdea cu rejansa voile neted alb

Daca vreodata ai crezut ca perdelele sau draperiile nu sunt chiar atat de importante intr-o camera si reprezinta pur si simplu niste elemente necesare de decor, te-ai inselat. In realitate sunt unele dintre cele mai importante obiecte din intreaga casa, intrucat ÔÇťimbracaÔÇŁ orice incapere in care se regasesc. Nu le poti alege la intamplare iar elemente precum culoarea, materialul si lungimea conteaza extrem de mult. O perdea aleasa neinspirat poate ruina intregul decor si transforma atmosfera intr-una anosta.

Perdea cu rejansa voile neted alb

Perdelele delicate, aerisite si usoare sunt un element decorativ care nu iese niciodata din moda! Faceti cunostinta cu perdeaua TIA gata facuta in alb din voal usor si neted. Perdeaua TIA aduce eleganta interiorului si improspateaza vizual interiorul. Este o perdea pe o banda universala care incolteste tesatura in mod egal la orice latime si are, de asemenea, un tunel pe care il puteti intinde cu usurinta pe tija cortinei. O astfel de decorare este un element atemporal al aranjamentului, care functioneaza bine in orice interior. Se va potrivi perfect in fereastra din dormitor, sufragerie sau living, oferindu-le un caracter unic. Asortarea perdelelor si draperiilor nu se face doar in functie de culoare. Alegerea materialului este foarte important pentru a fi in armonie cu restul elementelor din camera. Pastreaza aceiasi linie cu gama noastra variata de perdele si draperii.

Caracteristici

Dimensiuni

  • Latime: 300 cm
  • Inaltime: 160 cm
  • Inaltimea filei de deasupra benzii: 3 cm

Compozitie: 100% poliester

Greutate: 50 g/m2

Toleranta la dimensiune: +/- 3 cm