Perforator de lux El Casco, M-265, gri

50.00 lei

Perforator de lux gri

Fie ca esti un om de succes si doresti sa te asociezi istoriei succesului El Casco, fie ca tii sa incurajezi un om drag cu aspiratii inalte, accesoriile de lux pentru birou produse de El Casco sunt mereu o alegere ideala.

Perforatorul nostru se livreaza ambalat intr-o cutie eleganta de cadou si poate fi o surpriza placuta pentru un prieten sau o ruda.

Caracteristici

 • Realizat din otel inoxidabil.
  ÔÇó Lustruit manual.
  ÔÇó Gaura perforata 6.3mm.
  ÔÇó Greautate: 0.75 Kg.
 • Dimensiuni:┬á 12.5x4x6 cm

În stoc

Perforator de lux gri

El Casco este cunoscut ca produc─âtor de cele mai distinse accesorii desktop disponibile. Compania a fost fondat─â ini╚Ťial ├«n 1920 pentru a produce revolvere de cea mai mare precizie, care s-a bucurat de o reputa╚Ťie pentru fiabilitate ╚Öi au fost exportate ├«n ├«ntreaga lume.
Cu toate acestea, ├«n timpul Marii Depresii proprietarii au fost determinate s─â-╚Öi diversifice ├«n produse suplimentare. In 1934 au ├«nceput produc╚Ťia de capsatorului distinctiv M-5. Ast─âzi, El Casco ofer─â cele mai bune game de accesorii de birou din lume, ├«n timp ce men╚Ťinerea lor ca origine se face prin formarea propriilor lor ucenici, ╚Öi de predare de traditii si de abilit─â╚Ťi de fabrica╚Ťie. Finisajul oglind─â f─âr─â cusur este realizat prin ╚Ölefuire repetat─â a bazei de o╚Ťel ├«n curs de preg─âtire a cromului final sau placarii cu aur.”

Perforatorul nostru apartine gamei de lux El Casco. Se livreaza ambalat intr-o cutie eleganta de cadou si poate fi o surpriza placuta pentru un prieten sau o ruda. Permite perforarea unui volum mare de coli, este stabil si cu un design elegant.

Perforator de lux gri

Caracteristici

 • Realizat din otel inoxidabil.
  ÔÇó Lustruit manual.
  ÔÇó Gaura perforata 6.3mm.
  ÔÇó Greautate: 0.75 Kg.
 • Dimensiuni:┬á 12.5x4x6 cm