Pilota de vara Aloe Vera,250 g, 200×220 cm

99.00 lei

Pilota are un design modern si atractiv potrivit oricarui sezon. Este o pilota foarte calduroasa si catifelata la atingere. Este realizata din material microfibra soft alb cu imprimeu Aloe Vera.

Caracteristici
Dimensiune: 200x220cm.

Culoare: alb cu imprimeu

În stoc

Pilota de vara 200×220 cm

Ai nevoie de o pilota care sa iti asigure confort si caldura? Cassatex iti vine in ajutor cu o gama variata de pilote atat pentru sezonul rece cat si pentru primavara-toamna. De regula iarna este perioada in care cei mai multi cauta sa achizitioneze o pilota noua. Insa, daca alegi o pilota buna, o vei putea utiliza atat in sezonul rece cat si in sezonul cald. Dar pentru asta trebuie sa alegi o pilota din materiale corespunzatoare, o pilota cu densitatea potrivita pentru a asigura un indice de caldura optim, sau chiar o pilota 4 anotimpuri.

Pilota de vara 200×220 cm

Pilota are un design modern si atractiv potrivit oricarui sezon. Este o pilota foarte calduroasa si catifelata la atingere. Este realizata din material microfibra soft alb cu imprimeu Aloe Vera. Pilota  de vară este conceputa pentru a oferi un plus de confort și siguranță, mai ales dacă ai strâns-o pe cea de iarnă, iar condițiile meteo dintr-o vară mai capricioasă nu te vor lăsa să dormi bine de frig. Iti poate oferi un somn fara griji si o distribuire uniforma a caldurii astfel incat sa nu te simti sufocat pe timpul noptii.

Caracteristici
Dimensiune: 200x220cm.

Culoare: alb cu imprimeu