Pilota Pucioasa matlasata bambus, iarna, crem, 180x220cm

245.00 lei

Stoc epuizat

Pilota matlasata are fibra extrasa din cresterea naturala bambusului. La observarea microscopului electronic, sectiunea transversala a fibrei de bambus este umpluta cu porii aproximativ in forma de oval, este foarte gol, efectul capilar este extrem de puternic , poate fi absorbita instantaneu si evaporarea apei. Este cea de-a cincea cea mai mare fibra naturala dupa bumbac, canepa, lana si matase.

Caracteristici

Dimensiuni: 180×220 cm
Tesatura din damasc 100 % bumbac.
Umplutura 100 % fibra bambus.

Pilota matlasata bambus iarna crem 180x220cm

Pilota este o ├«nvelitoare groas─â, format─â din dou─â foi de ╚Ťes─âtur─â ├«ntre care este introdus ╚Öi fixat prin cus─âturi ornamentale un strat de material izolator: l├ón─â, puf, vat─â . Este folosit─â ca acoperitoare la dormit. Rezista mult timp fara sa-si schimbe structura si aspectul si fara sa se deterioreze. Pe o pilota de calitate platesti un pret mai mare la inceput, insa pe termen lung se dovedeste o buna achizitie pentru ca rezista in timp si iti ofera un grad de confort ridicat.

Pilota matlasata bambus iarna crem 180x220cm

Pilota matlasata are fibra extrasa din cresterea naturala bambusului. La observarea microscopului electronic, sectiunea transversala a fibrei de bambus este umpluta cu porii aproximativ in forma de oval, este foarte gol, efectul capilar este extrem de puternic , poate fi absorbita instantaneu si evaporarea apei. Este cea de-a cincea cea mai mare fibra naturala dupa bumbac, canepa, lana si matase.Fibra de bambus are o buna permeabilitate la aer, o absorbtie instantanee a apei, o rezistenta puternica la uzura si proprietati bune de vopsire, cu antibacteriene, antibiotice, acarieni, deodorante si anti-ultraviolete. Ofera un grad sporit de confort si veti beneficia de un somn linistitor si odihnitor.

Caracteristici

Dimensiuni: 180×220 cm
Tesatura din damasc 100 % bumbac.
Umplutura 100 % fibra bambus.