Pix cu gel albastru Mp 38 mm albastru

3.00 lei

Pix cu gel albastru

Scrierea de mana nu isi va pierde niciodata din functionalitate si utilitate. Uneori, pare a fi si mai comoda decat scrierea digitala, iar din geanta fiecaruia nu trebuie s─â lipseasca un pix si o agenda. Pixul cu gel albastru Mp are o mare precizie datorita punctului de scriere subtire, 38 mm si un desing atractiv.

Caracteristici

  • Brand: MP
  • Culoare: albastru
  • Greutate: 0.020 kg

În stoc

Pix cu gel albastru

Scrierea de mana nu isi va pierde niciodata din functionalitate si utilitate. Uneori, pare a fi si mai comoda decat scrierea digitala, iar din geanta fiecaruia nu trebuie s─â lipseasca un pix si o agenda.Scrierea cu pixul este recomandata tocmai pentru a preveni numeroase probleme, de la cele privind amplasarea necorespunzatoare a degetelor si pana la unghiul incorect de scriere. Este o modalitate mai rapida de a nota date importante. Pixurile au mai multe dimensiuni, forme ╚Öi culori, special create pentru a satisface numeroase nevoi. Din acest motiv, alegerea celui mai bun pix poate reprezenta o provocare, ╚Ťin├ónd cont de gama variat─â de modele ╚Öi de a╚Ötept─ârile pe care le ai de la un instrument de scris.

Pix cu gel albastru

Pixul cu gel albastru Mp are o mare precizie datorita punctului de scriere subtire, 38 mm si un desing atractiv. Este comod de tinut in mana si ergonomic. Este caracterizat de fiabilitate ╚Öi poate fi folosit cu ├«ncredere, pentru orice scriere. Pixul MP reprezint─â alegerea potrivit─â at├ót pentru adul╚Ťi, c├ót ╚Öi pentru copii, ╚Ťin├ónd cont de pre╚Ťul convenabil ╚Öi de u╚Öurin╚Ťa cu care poate fi folosit. Copii il pot utiliza atat la scoala cat si acasa atunci cand isi fac temele.

Caracteristici

  • Brand: MP
  • Culoare: albastru
  • Greutate: 0.020 kg