Reduceri!

Prajitor de paine Techwood, din inox, 850W

120.00 lei

-20%

Cu prajitorul de paine Techwood, puteti pregati paine delicioasa prajita in cel mai scurt timp. Are doua gauri de prajire si un temporizator electronic cu 6 nivele de prajire. Dispune de un slot extra larg, deci nu veti fi limitat de grosimea feliilor inserate.

Carateristici

Culoare: gri

Material:Inox

Putere: 850 W

În stoc

Prajitor de paine din inox

Iti doresti un mic dejun sanatos si cu o aroma ce iti va incanta simturile dimineata? Un prajitor de paine din inox iti poate fi aliatul care iti indeplineste dorinta.

Cu prajitorul de paine Techwood, puteti pregati paine delicioasa prajita in cel mai scurt timp. Are doua gauri de prajire si un temporizator electronic cu 6 nivele de prajire. Dispune de un slot extra larg, deci nu veti fi limitat de grosimea feliilor inserate. Ofera functii de decongelare, reincalzire si incetarea imediata a incalzirii. La sfarsitul timpului de prajire setat, produsele de patiserie finite sunt evacuate automat si aparatul este oprit. Bucurati-va de o delicatesa crocanta ori de cate ori aveti pofta. Este ideal pentru a pregati micul dejun pentru pitici. Cu unt, gem, crema de branza sau crema de ou puteti crea o masa sanatoasa si satioasa. Aroma din bucatarie va va incanta simturile dimineata si va trezi amintiri nostalgice din copilarie cand bunica pregatea paine pe vatra. Este un accesoriu ce isi va dovedi utilitatea cu succes in timp. Nu trebuie sa lipseasca dintr-o bucatarie utilata complet si functionala. Il veti indragi cu siguranta si va fi de un real ajutor.

Carateristici

Culoare: gri

Material:Inox

Putere: 850 W