Prezervative Durex Arouser, 3 bucati

12.00 lei

Durex Arouser ofera senzatii complete datorita striatiilor special amplasate. Sunt prezervative cu striatii plasate in mod unic pentru a oferi o experienta mai intensa in timpul actului sexual, si forma dreapta, pentru a se potrivi mai bine. Textura stimulatoare cu nervuri, din cauciuc natural (latex), cu rezervor, lubrifiate ofera experiente de neuitat. Au o forma clasica.

Stoc epuizat

Prezervative Durex Arouser 3 bucati

ÔÇťCrezul Durex: mai bine ne ├«ngrijor─âm mai pu╚Ťin de felul ├«n care ar trebui s─â arate actul sexual. Ne focus─âm mai mult pe felul ├«n care ne face sa ne sim╚Ťim.Credem ├«n actul sexual care este deschis, onest, dezordonat ╚Öi distractiv.Credem c─â to╚Ťi ar trebui s─â se bucure de un act sexual distractiv ╚Öi sigur. Credem ├«n recunoa╚Öterea problemelor ╚Öi ├«n ├«ncercarea de a le rezolva.ÔÇŁ

Prezervative Durex Arouser 3 bucati ofera senzatii complete datorita striatiilor special amplasate. Sunt prezervative cu striatii plasate in mod unic pentru a oferi o experienta mai intensa in timpul actului sexual, si forma dreapta, pentru a se potrivi mai bine. Textura stimulatoare cu nervuri, din cauciuc natural (latex), cu rezervor, lubrifiate ofera experiente de neuitat. Au o forma clasica. Ofera protectie impotriva bolilor cu transmitere sexuala (BTS), incluzand si HIV-ul. Sunt realizate din latex extrem de fin. Inceperea vietii sezuale este o decizie importanta care trebuie analizata din toate perspectivele. O protectie eficienta nu numai ca va va mentine in siguranta, dar va va permite sa va bucurati de actul intim fara bariere. Necesitatea protectiei este vitala mai ales cand nu se doreste o sarcina neprevazuta.

Caracteristici

Set de 3 bucati