Propolis 5:1 Extract, 1500mg, Now Foods, 100 capsule

62.00 lei

Descrierea produsului
Luati 1 capsula pe zi. Propolisul este un amestec de rasini colectate de albinele din muguri de copaci, nectar si alte surse de plante si folosite pentru a sigila micile goluri din stup. Propolisul imbunatateste stabilitatea stupului si asigura igiena. Acum Propolis este produs de apicultori care mentin stupii activi, sanatosi si contine o varietate de bioflavonoide.

ingrediente / ingrediente
Pudra de extract de propolis de albine 5:1 (echivalent cu 1.500 mg de propolis de albine), celuloza (capsula), pulbere de celuloza, acid stearic (sursa vegetala), stearat de magneziu (sursa vegetala) si silice. Fara drojdie, grau, gluten, soia, peste, ardei iute, lapte sau nuci de copac preparate. Produs intr-o unitate GMP care proceseaza alte ingrediente care contin acesti alergeni.

Instructiuni de folosire
Urmati instructiuni produse.

Avertizari
A se pastra la loc racoros si uscat dupa deschidere. Doar pentru adulti. Acest produs nu este potrivit pentru persoanele alergice la albine, produse apicole sau polen de albine. Nu este potrivit pentru femeile insarcinate sau care alapteaza. Solicitati sfatul medicului daca luati medicamente sau sunteti bolnav. A nu se lasa la indemana copiilor. Cu acest produs pot aparea variatii naturale de culoare. A se pastra la loc racoros si uscat dupa deschidere.

Stoc epuizat