Protectie saltea matlasata ultrasonic 100gsm, 140×200 cm

49.00 lei

Protectia pentru saltea este realizata din materiale menite sa asigure un spatiu igienizat si o protectie optima impotriva “accidentelor” neprevazute.

Caracteristici

Dimensiuni: 140X200cm

Culoare: alb

Tesatura: microfibra cu densitatea de 90g

Umplutura: minet antialergic cu densitatea de 100gr./m2

Lavabila

În stoc

O protectie pentru saltea va va ajuta sa ii prelungiti durata de utilizare, sa mentineti prospetimea patului si sa va bucurati de confort si catifelare. De regula gasim cu greu salteaua care sa ne indeplineasca cerintele si care sa ne asigure un grad sporit de confort si un somn linistit. Din acest considerent este indicat sa o protejam pe cat posibil pentru a ne putea bucura timp indelungat de calitatile acesteia. Va prezentam o protectie pentru saltea matlasata ultrasonic.

Protectia pentru saltea este realizata din materiale menite sa asigure un spatiu igienizat si o protectie optima impotriva “accidentelor” neprevazute. Protectia mareste durata de utilizare a saltelei cu cel putin 50%. Acopera fata saltelei si este prevazuta cu un sistem de prindere la cele 4 colturi cu elastic. Are dimensiuni generoase si se va plia cu usurinta. Impiedica alunecarea lenjeriei de pat si rezista la utilizari si spalari repetate. Sistemul de prindere este cu elastic la colturi si nu exista riscul de desprindere accidentala. O protectie matlasata pentru saltea va fi accesoriul ce isi va dovedi cu succes utilitatea in timp si va va scuti de cheltuieli inutile. Te asteptam pe site pentru a alege dintr-o gama variata de protectii pentru saltea.

 

Caracteristici

Dimensiuni: 140X200cm

Culoare: alb

Tesatura: microfibra cu densitatea de 90g

Umplutura: minet antialergic cu densitatea de 100gr./m2

Lavabila