Puf Birdie din catifea, culoare sampanie, 51 x 38cm

345.00 lei

Stoc epuizat

Puf din catifea culoare sampanie

Puful Birdie este realizat din material plusat . Husa este nedetasabila. Capacitatea de incarcare este de maxum 100 kg. Acest taburet are o greutate de aproximativ 4 kg. Are un design minimalist si se va integra cu usurinta in decor.

Caracteristici

Culoare
sampanie

Masuri
Diametru 51 cm Inaltime 38 cm

Material
Tapiterie: catifea

Puf din catifea culoare sampanie

De cele mai multe ori achizitionam un puf impreuna cu alta piesa de mobilier: un fotoliu, o canapea, un scaun. Dar sunt si situatii cand pur si simplu e atractie de moment si decidem sa il achizitonam. Pot fi integrate cu stil in incapere si pot constitui piesa de rezistenta.

 

Puf din catifea culoare sampanie

Puful Birdie este realizat din material plusat . Husa este nedetasabila. Capacitatea de incarcare este de maxum 100 kg. Acest taburet are o greutate de aproximativ 4 kg. Are un design minimalist si se va integra cu usurinta in decor. Gratie maiestriei de executie, acest articol poate varia ca forma si culoare. Isi poate gasi loc in living ca suport pentru picioare in timp ce stai pe canapea la un film captivant. Il poti amplasa in camera de lectura si te poti cufunda in lumea de poveste a unei carti reusite. Cand ai invitati poate constitui un scaun confortabil. Va fi cu siguranta indragit si de catre copii datorita sezutului moale.

Birdie poate fi oferit si cadou. O aniversare, mutarea intr-o locuinta noua sunt ocazii cu prilejul carora poti face un cadou inedit.

Caracteristici

Culoare
sampanie

Masuri
Diametru 51 cm Inaltime 38 cm

Material
Tapiterie: catifea