Raft Maja, imitatie fag, 72x35x112 cm

215.00 lei

Stoc epuizat

Raft imitatie fag

Raftul Maja este prevazut cu polite cu profil cilindric reglabile pe inaltime, rezistente la zgarieturi si foarte durabile datorita acoperirii cu rasina melaminica. Are o descriere detaliata a asamblarii.  Rafturile sunt dotate cu canelura de siguranta, pentru a preveni alunecarea nedorita.

Caracteristici

Marca: Maja
Greutate: 21 kg
Dimensiune: 72 x 35 x 112 cm

Raft imitatie fag

Fiecare camera poate deveni un spatiu bine optimizat, daca introduci in ansamblu etajere si rafturi. Desi sunt de dimensiuni medii sau reduse, aceste mici accesorii fac diferenta.

Le poti folosi pentru aranjarea fotografiilor cu cei dragi, a premiilor, pieselor decorative, cartilor sau a unui tablou indragit. Multifunctionale si foarte practice vor da o nota intima caminului dvs.

Raft imitatie fag

Raftul Maja este prevazut cu polite cu profil cilindric reglabile pe inaltime, rezistente la zgarieturi si foarte durabile datorita acoperirii cu rasina melaminica. Are o descriere detaliata a asamblarii.  Rafturile sunt dotate cu canelura de siguranta, pentru a preveni alunecarea nedorita. Maja are un design modern si se va integra cu usurinta in decor. Are dimenisuni ce ii permit sa fie amplasat acolo unde va este util. Dispune de un spatiu generos de depozitare pentru obiectele de mici dimensiuni. Poate fi amplasat atat in dormitor cat si in living si isi va dovedi cu siguranta utilitatea. Este o piesa de mobilier ce va va scapa de grija obiectelor depozitate necorespunzator si care nu sunt la indemana atunci cand aveti nevoie.

Te asteptam pe site sa alegi din gama noastra variata de modele ceea ce ti se potriveste!

Caracteristici

  • Marca: Maja
  • Greutate: 21 kg
  • Dimensiune: 72 x 35 x 112 cm