Raft metalic Neptun, negru, 164x30x80 cm

700.00 lei

Stoc epuizat

Raft metalic negru

Raftul metalic Neptun este prevazut  cu 5 polite in latimi diferite. Are capacitate mai mica de incarcare a politei: max. 5 kg fiecare. Capacitatea de incarcare a politelor mai mari este de max. 10 kg. Fiecare polita este livrata ambalat plat pentru a economisi spatiu si necesita asamblare completa dupa despachetare.

Caracteristici

 • Culoare
  Negru.
 • Masuri
  Latime 80 cm, Inaltime 164 cm, Adancime 30 cm.
 • Material
  Otel vopsit.

Raft metalic negru

Politele, rafturile si etajerele sunt disponibile in atatea stiluri, marimi si culori, incat le poti folosi si ca elemente decorative in orice incapere, nu doar ca spatii utile de depozitare. Spre deosebire de alte obiecte de mobilier, sunt usor de transportat si, alese cu grija, pot exploata la maximum chiar si cele mai problematice locuri din casa.

Raft metalic negru

Raftul metalic Neptun este prevazut  cu 5 polite in latimi diferite. Are capacitate mai mica de incarcare a politei: max. 5 kg fiecare. Capacitatea de incarcare a politelor mai mari este de max. 10 kg. Fiecare polita este livrata ambalat plat pentru a economisi spatiu si necesita asamblare completa dupa despachetare. Are un design modern si se va integra cu usurinta in stilul casei tale. Are dimensiuni ce ii permit sa fie amplasat acolo unde va esti util. Culoarea negru ii va permite sa se asocieze cu celalalte piese de mobilier prezente in incapere. Are un spatiu de depozitare generos si va va scuti de grija obiectelor depozitate la intamplare si pe care nu le aveti la indemana atunci cand trebuie.

Caracteristici

 • Culoare
  Negru.
 • Masuri
  Latime 80 cm, Inaltime 164 cm, Adancime 30 cm.
 • Material
  Otel vopsit.