Robot inteligent interactiv PNI Robo One, control vocal, butoane tactile, galben

95.00 lei

Robot inteligent interactiv PNI Robo One, control vocal, butoane tactile, galben

Aceasta jucarie inteligenta nu aduce doar distractie copiilor tai prin cantec, dans sau mers in toate directiile, ci poate chiar raspunde sau repeta cuvintele spuse. PNI Robo One ofera ore de distractie si educatie aducand copiilor experienta cu robotica si tehnologiile avansate.
PNI Robo One poate raspunde la inductia atingerii pentru a face stanga, dreapta, a merge inainte sau inapoi; puteti regla volumul sau intra in alt mod. Atingeti zona superioara a capului, ochii sau urechile si veti putea interactiona in mod inteligent cu robotul.
Apasand lung butonul din piept, robotul va trece in modul de inregistrare. Puteti inregistra maxim 8 secunde si maxim 3 inregistrari. Apasati scurt butonul pentru a reda inregistrarile. Mai multa distractie cu noul partener de joaca al copilului tau.
PNI Robo One este o jucarie sigura recomandata copiilor peste 3 ani. Este cadoul perfect pentru o zi de nastere sau de Craciun atat pentru fete cat si petnru baieti. Are dimensiuni reduse fiind astfel comod de adaugat in geanta cu jucarii ale copilului.

  • Dimensiune si greutate: ‎10 x 13 x 9.5 cm; 480 gr
  • Culoare: galben
  • Brand: PNI
  • Model: PNI-ROBO1
  • Material: ABS

Stoc epuizat